Välkommen !!

till mina godingar Bayliez och Niilaz blogg!2 finska lapphundsgrabbar (far och son). Bor i Ljungbyholm. Här skriver vi lite då och då om vad som händer i vårat liv.

Lämna gärna ett avtryck i "Kommentarer" under respektive blogginlägg. Alltid kul att se att ni varit här hos oss!

fredag 26 februari 2010

Niilaz har kommit hem igen

Ja, Niilaz har haft lite egen tid och bott hos mamma. Mamma har njutit av att vara hundägare till en tränad hund och Niilaz har njutit av 100 % full uppmärksamhet! Winn Winn. Men nu blev saknaden för stor så på väg hem från Halmstad svängde jag och Bayliez runt och hämtade honom.

Vi var och grattade käre bror på hans födelsedag i veckan, Hans tjej har skaffat en liten söt hund, på nuvarande max 2 kg. Så härligt att se hur de komunicerar med varandra, stor som liten, lurvig som slät..... Efter lite spelande hade de kommit underfund med varandra!

Bayliez och jag har bott och jobbat en natt på http://www.tallhojden.se/ Underbart ställe som gladeligen tar emot hund. Vi fick bo i stuga, varmt och gott minusgraderna utanför till trots.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad gött att få hem killen igen! Visst är det kul att studera hundars språk mellan varnadra?! Kan sitta nästam hur länge som helst och kolla och tänka vad jag tror de säger till varandra =O)
Ha en skön helg!

Cecilia sa...

Funderade också lite på att lämna en av hundarna till mamma och pappa ett tag för att de skulle få egen tid. vi får väl se hur jag gör.....

Mitt Lilla Tryne

Mitt Lilla Tryne
Niilaz