Välkommen !!

till mina godingar Bayliez och Niilaz blogg!2 finska lapphundsgrabbar (far och son). Bor i Ljungbyholm. Här skriver vi lite då och då om vad som händer i vårat liv.

Lämna gärna ett avtryck i "Kommentarer" under respektive blogginlägg. Alltid kul att se att ni varit här hos oss!

onsdag 17 februari 2010

Lite Qiwi och rutan


Gottet urplockat! Mums!!


Mjölkkartong kan man också rusa runt med när den tomts på gott.


Matte och husse gottade sig med semlor och jag tog hand om kartongen. Rättvist ?!Envisa matte att gömma godis på alla de ställen - men skoj är det - gott att tugga på och låter oväsen gör det! Bra =)


Godisgömma i kartong. Lätt som en plätt!Full fart med Pringlesburken - superrolig!!!Bära CocoCola flaska är enkelt! Gäller bara att ta där munnen når om!


Annars tränar Bayliez och jag på rutan, ett nytt tips vi testar, att han står i mitten och jag går runt och stannar vid hörnen och säger "rutan" + belöning, varierat med target och lite annat. Ska bli spännanden, värt att experimentera lite nu när han ska vara lugn men ändå vill jobba. Övar även att ta olika apporter på korrekt sätt.
Annars skottar vi mest snö - har köpt pulka - kanske en road sväng i backen ngn mörk kväll! =)=)

8 kommentarer:

Cecilia sa...

Gud så söt hon är!Det är fördelen och ha en unge att skylla på för att åka pulka :) Ja rutan, den jobbar vi också på....vi prövar också oss fram. Skulle ju vilja shejpa in det så den är riktigt befäst.

Ragnhild B. sa...

Så nydelig Qiwi er! Gjenbruk er bra,- å undersøke og "demontere" kartonger er en bra syssel. Emma liker også det,- en liten frolic innerst inne i avispapir inni kartongen kan gi mye godt arbeid!

Cathrine Jonsson sa...

Ja hon är skön. Och det är många + med att använda förbrukade saker med gott i. Billigt, hjärngympa och oftast roligare än dyra köpta =)

Cathrine Jonsson sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anonym sa...

Hej och Hå vad det går! Lilla söta gumman, hon tror hon är en sopgubbe el apportör *funderar* Söt är hon iaf och ger ett så busigt, härligt och påhittigt intryck =O)
Hoppas det blir bra med rutan *hååler tummarna* Hur länge räknar du med att han måste hålla sig lugn?
Jag vet inte riktigt var du bor, men har fått för mig att du har ett "rörligt" jobb. Kurs i Halmstad för Fanny Gott (klickerklok.se)den 30-31 mars..Försöker locka med mig Cecilia också =O)
Tjingaling!

Cathrine Jonsson sa...

Har funderat på den kursen! Men varför lägga den mitt i en vecka =(. Är uppbokad de dagarna Dubbel =(.

Han får vila tills vi har varit hos Camilla i mitten på mars. Sista dagen på rimadyl idag. Håller tumme för att han inte markerar igen...

Anonym sa...

Ja mitt i veckan är lite dumt, men kanske är det så att det faller samman med något annat just då. Synd att du inte kan. Vi har bokat idag, men vet inte än om det finns plats kvar.
Håller tummarna att han ska ha blivit bättre nu under behandlingen.

Cathrine Jonsson sa...

Hoppas ni får plats och får en trevlig tid!!! Alltid lär man sig ngt nytt spännande!

Mitt Lilla Tryne

Mitt Lilla Tryne
Niilaz