Välkommen !!

till mina godingar Bayliez och Niilaz blogg!2 finska lapphundsgrabbar (far och son). Bor i Ljungbyholm. Här skriver vi lite då och då om vad som händer i vårat liv.

Lämna gärna ett avtryck i "Kommentarer" under respektive blogginlägg. Alltid kul att se att ni varit här hos oss!

torsdag 15 januari 2009

Återanvändning är lysande!

Lillis minisele (till honom nuförtiden iallafall) har kommit till återanvänding hos en polare. Kul att den passade efter några "smärre" ingrepp. Hoppas bara att en viss lina även kommer till rätta....
Det är lysande att kunna göra så och vi har mycket glädje av det vi får återanvända från dig. Än en gång: Mången Tack!


Vi har varit på resande fot några dagar. Sov hos mamma i natt och passade på att lägga ett kortare blodspår som fick ligga under natten inkl minusgrader och frost. Ca 11 timmar. Så dagen startade med ett viltspår innan vi for till jobbet! Lysande start + att även Lillis gillade idén. Jippi!
Det är så mycket lättare att träna hund på landet. De kan leta fodret i trädgården/skogen. Enkelt att lägga spår och hundarna kan strosa fritt medans en annan går i andra tankar. Men stan är stan och hundarna blir aktiverade här inne med men det krävs lite mer tid och energi till spårandet....


Vi hann även med ett stopp på Börjes och inhandlade ett nytt läderkoppel och lite mumsmums.
Leta godis och busa loss i skogen på pinkepauserna.
Sen sladdade vi förbi en vän och gick en promenad med hundarna i mörkret med snön yrandes omkring oss. Vintern är här igen!!! Gott att grabbarna är nybadade och allt sand och sunk är borta nu när kylan och torkan är här igen.

1 kommentar:

Anonym sa...

Tusen tack för selen! Roligt att vi kan byta grejer med varandra. Nu är det bara den där linan... Letade inne igår, nu får jag leta ute vid stallet... Bo på landet är bäst! ;-)

Mitt Lilla Tryne

Mitt Lilla Tryne
Niilaz