Välkommen !!

till mina godingar Bayliez och Niilaz blogg!2 finska lapphundsgrabbar (far och son). Bor i Ljungbyholm. Här skriver vi lite då och då om vad som händer i vårat liv.

Lämna gärna ett avtryck i "Kommentarer" under respektive blogginlägg. Alltid kul att se att ni varit här hos oss!

onsdag 28 juli 2010

Husbilssemester

Vi har varit på semester några dagar med en husbil, lånad av några vänner, hela familjen. Super att kunna ta med de 4 benta smidigt + ha huset med sig =). Vi var upp till kolmården och såg bla delfinshow - 2 gånger. De är fantastiska. Kommer bilder när jag tömmer kameran nästa gång.

Så det har blivit miljöträning, åka bil träning (precis som de behöver det med allt resande..) compact living mm. Så när vi kom hem blev det en del mys på gräsmattan.

Niilaz myser på sin älskade gräsmatta.


Qiwi och Bayliez busar

Qiwi håller koll på sin bollQiwi spanar - kanske fågel, eller kotte eller en gräshoppa i sikte?
Annars är det mycket bus, så härligt att bara leka med dem, och ibland lägga in någon träning som de knappt märker av i lekens former. De har alla olika favoritlekar. Måste se kul ut för grannarna men det får vi bjuda på. Troligen ler de!
I morgon åker vi upp till Söra, vi ska spårträna ihop samt så ska Qiwi bo med Raffakompisen ett tag. Tiden går fort, har haft henne många veckor nu. Men hon är så kär och det är underbart att hon klarar av 2 boenden så bra!
PS: I går föddes Bayliez valpar, 3 hanar + 4 tikar. Mamma och små mår fint, skönt. För mer info se under "Bayliez parningar" på hemsidan.

3 kommentarer:

Lena & tussarna sa...

Låter så perfekt att åka på semester i husbil :)
Visst är delfinerna på kolmården helt otroligt duktiga?
Att klappa vargarna där är också en härlig upplevelse :)

Ha de gott!

Anki och tjejerna sa...

Vad härligt med lite semester i husbil! Och Kolmården med delfiner, förstår att ni såg det två ggr, gäller att passa på när man är på plats ;)
Kanon att det funkar så bra med "delad vårdnad" för Qiwi. Hon får förmodligen oerhört mkt kvalitet i livet ♥

Cecilia sa...

Vi blir nog med husbil nästa vecka. Ska köpa en tillsammans med mamma och pappa. Vi tyckte också det var ett super mysigt sätt både för Wilma och hundarna och där är så mycket fint och titta på i Sverige och länderna nära.
Grattis farmor till småttingarna :)

Mitt Lilla Tryne

Mitt Lilla Tryne
Niilaz