Välkommen !!

till mina godingar Bayliez och Niilaz blogg!2 finska lapphundsgrabbar (far och son). Bor i Ljungbyholm. Här skriver vi lite då och då om vad som händer i vårat liv.

Lämna gärna ett avtryck i "Kommentarer" under respektive blogginlägg. Alltid kul att se att ni varit här hos oss!

fredag 20 november 2009

Utackordering!

Matte var tvungen att åka och jobba i skåneland och av ngn anledning fick vi inte följa med.

Bayliez fick glädjen att vara hos mamma på landet. Han var jätteglad att han fick följa med och det är alltid lika skoj att vara hos mamma. MEN när han märkte att jag inte tog av mig ytterkläderna och visade mamma vad han hade med sig i väskan så slokade han i hop: "Du tänker lämna mig och åka själv...."
Men han har haft det kanon hos mamma, såklart, de har varit ute och styrt med det mesta. Doftat in området så den ovälkomna katten håller sig borta, kollat in hästarna, letat godis och spurtat i skogen! Men glädjen är sann när matten knackade på dörren ;)

Niilaz fick äran att ha sin bästa mskpolare på besök! Så han har haft ansvar för huset och hållt ställningarna! Myskillen har nu fått mängder av timmar med 100 % uppmärksamhet, kli och mysa i soffan ;) kan livet vara bättre??!! Men glädjen är sann när matten knackade på dörren ;)

Efter en långpromenad med grabbarna var livet som vanligt igen!

2 kommentarer:

Ida&terrierna sa...

Vi skulle lasta in veden i källaren, det gick bra. Svärfars bil blev bara lite annorlunda kan man säga ;-) Kram

Cecilia sa...

Det är så det ska vara borta bra men hemma bästa och matte bäst :)
Kramisar

Mitt Lilla Tryne

Mitt Lilla Tryne
Niilaz