Välkommen !!

till mina godingar Bayliez och Niilaz blogg!2 finska lapphundsgrabbar (far och son). Bor i Ljungbyholm. Här skriver vi lite då och då om vad som händer i vårat liv.

Lämna gärna ett avtryck i "Kommentarer" under respektive blogginlägg. Alltid kul att se att ni varit här hos oss!

tisdag 27 januari 2009

Flyttplaner?!?

Igår var matte och husse och kollade in ytterligare nya boenden. Undrar vart vi kommer hamna?!?! I Kalmartrakten iaf verkar det som. Men det är ingen lätt match har vi förstått, så vi ska nog bo kvar här i lägenheten en tid till ;). Men det är kul att utforska lite nya ställen och kolla in om omgivningens grannhundar och grannkatter kan vara ngt att campa med.

När matte pratade om att det är svårt att finna ngt nytt hemtrevligt nu när vi bor i en sån fin lägenhet så sa husses polare ngt om att vi skulle flytta till ett sunkigt ställe en tid så skulle det nog bli lättare för oss att finna ett hus vi vill ha. Usch inte vill vi flytta till sunk, då kan man ju få våtsvans och skabb och allt annat rugg. Nä, vi gillar grannkatten så vi bor gärna här ett tag till.....

2 kommentarer:

Anonym sa...

Matten vill också flytta till hus..... Ibland. men hon vägrar visst att köpa hus här uppe i Norrland. Hon berättar för hussen varje dag att han kan fetglömma att vi ska bo här uppe hela vårt liv.

Anonym sa...

Ja Bex och Douglas ser nog fram emot flytten lika mycket som vi om inte mer eftersom de får en stor trädgård och busa i. Hoppas ni också hittar något.

Mitt Lilla Tryne

Mitt Lilla Tryne
Niilaz