Välkommen !!

till mina godingar Bayliez och Niilaz blogg!2 finska lapphundsgrabbar (far och son). Bor i Ljungbyholm. Här skriver vi lite då och då om vad som händer i vårat liv.

Lämna gärna ett avtryck i "Kommentarer" under respektive blogginlägg. Alltid kul att se att ni varit här hos oss!

lördag 29 maj 2010

Fina tjejer på besök


Pilvipolun Villa-Cugu "Nili"

Ljuvlig pigg tik kom hit till Bayliez i fredags ända från Finland tillsammans med sin ägare och vän, Noora resp Aino. Mycket välkommet med så fint och trevligt besök. Bayliez instämmer helt! Alla tummar och tassar hålls för gott resultat.


I dag har vi varit i Vimmerby, kommer inte berget till Moses så får Moses komma till berget... Vi var hos Camilla och fick en genomkänning. Bayliez vänsterben är nu istort (knivigt med pälsen) lika stort som högerbenet. För en månad sedan skiljde det ca 2.5 cm! Träning ger resultat. Och han är mycket fin i kroppen nu. Bara att fortsätta träna och hålla "gamlingen" i form, stretcha och massera nu när han bygger mer muskler så han inte blir för kort och stel över ryggen.

Med hem följde även Qiwi. Jag fick några resedagar inställda - så man får passa på! Så en vecka med Qiwigos och bus har vi inbokat!

5 kommentarer:

Lena & tussarna sa...

Ja vi håller också tummar och tassar för Bayliez & Nili.

Cathrine sa...

3 hängningar måste bara ge smått, men man kan inte vara 100 förrens de kikar ut!

Anki och tjejerna sa...

Vad fin hon är, jäntan från Finland ♥ Så härligt med lite Qiwigos och bus, inte nödvändigtvis i den ordningen ;), hon är ju en annan liten go tjej!!

Cathrine sa...

Ja, hon är fin!
Mysigt att ha Qiwi här i några dagar! Hon är så skön!

Cecilia sa...

Oj här har hänt mycket på en vecka...vad kul med en parning, vi håller tummar och tassar!Och massa träning har ni också hunnit med. På tisdag åker vi upp och tittar på Bex små.
Kram

Mitt Lilla Tryne

Mitt Lilla Tryne
Niilaz