Välkommen !!

till mina godingar Bayliez och Niilaz blogg!2 finska lapphundsgrabbar (far och son). Bor i Ljungbyholm. Här skriver vi lite då och då om vad som händer i vårat liv.

Lämna gärna ett avtryck i "Kommentarer" under respektive blogginlägg. Alltid kul att se att ni varit här hos oss!

onsdag 14 april 2010

Resor

Ja, veckan med ledighet är slut och jobb med resor är tillbaka! Så igår var hon med mig i Växjö. Goa gumman tar livet och nya intryck med ro. Hälsar lugt och fint, kikar runt och sedan när jag sätter mig för att arbeta så lägger hon sig bredvid och kikar eller blundar/sover lite. Skulle vi ut och kika på verksamheten hängde hon med och kikade eller hängde i min famn om det var farligt. Hon är så cool nu.

Idag var hon och Bayliez med till Värnamo. Där är det nästan lite svårt att få med henne hem dvs de blir så förtjusta i henne! Bayliez och hon låg och snusade under min stol även när jag behövde traska iväg och kolla annat - duktiga de är!

I söndags när det var kloklippning så var lilla tösen lite pömsen, så medans hon satt i mitt knä och jag pillade med tassar och klor - så somnar hon (=. Snacka om att kunna koppla av....

2 kommentarer:

Sara & Zombie sa...

Vilka fantastiskt fina hundar du har! Kul att läsa om andra lapphundar än mina egna :)

Cecilia sa...

Du är så duktig och miljötränar, det har man mycket tillgodo sen. Jag har ju aldrig varit med om någon hund som somnar när man klipper klorna....men hon är ju stört skön!! Du måste lova och höra av dig om du har vägarna ner mot Skåne så vi kan ses i såfall.
Kram

Mitt Lilla Tryne

Mitt Lilla Tryne
Niilaz