Välkommen !!

till mina godingar Bayliez och Niilaz blogg!2 finska lapphundsgrabbar (far och son). Bor i Ljungbyholm. Här skriver vi lite då och då om vad som händer i vårat liv.

Lämna gärna ett avtryck i "Kommentarer" under respektive blogginlägg. Alltid kul att se att ni varit här hos oss!

torsdag 22 april 2010

Lite av varje

Qiwi och Bayliez och jag åkte än en gång till Moheda Bollhall i söndags. Ville se hur Qiwi tagit emot och bearbetat sen sist.

När det var vår tur var det en pigg, glad och fokuserad tjej som visade upp sig i ringen. Stog jättefint och visade tänder. Travade kaxit på i ringen och visade upp sig! Duktig kikka!

När jag och Bayliez gick i väg för att värma upp så fick hon sitta och filosofera lite i buren... Wips ser jag ett blått streck komma mot oss - väldigt Qiwi lik! Gumman hade upptäckt att matten inte stängt alla ingångar/utgångar till buren. Gulliga gumman sprang till oss iaf och inte ett varv runt i bollhallen!

Bayliez och jag tävlade i veteranklassen - det har vi inte gjort sen vi upptäckte hans Borrelia - rygg mm. Det gick fint och vi placerade oss BIS vet-5 bland ca 15 hundar!

Annars njuter vi mest av att fortf ha Qiwi boende hos oss. Snart är hon tyvärr tvungen att åka till Söra, hon har det självklart super där, men vi kommer sakna lilla pluttan.

I tisdags var Bayliez och jag på lydnadskurs, tränade mest rutan och lite apport. Qiwi fick bralla loss med Portisen Isa. Skoj hade de!

Rehabben men Baye fortskrider, har fått kavalettiträningen att fungera samt att springa med han i 8 så han använder båda galopperna varvat med ökat trav. I morgon ska han få trava i vattenmaskinen. Sen ska vi endast simträna varannan vecka fram till sommaren.

4 kommentarer:

Cecilia sa...

Grattis till framgångar i ringen! Vad skönt att lillan tyckte det var roligt i ringen denna gången och skötte sig! Inte ska man sitta ensam i buren om det finns en utgång, då är det tryggare med storebror och matte :)

Anonym sa...

Grattis!! Va roligt att lill-tjejen trivdes denna gången. Förstår att det är svårt att skiljas från henne.

Lotta & lappiskillarna

Sara & Zombie sa...

Grattis till utställningsvinsterna! Tråkigt att han fått borrelia de är verkligen vidriga dom där fästingarna...dock skönt att läsa att hans svarar på rehabiliteringen.

Anki och tjejerna sa...

Lilla Qiwi snäckan! Tänk att hon hittade er där bland hundar och folk =O)
Låter kul med träningen. Nu verkar *peppar peppar ta i trä* rutan fungera här i gen för Ruts del. Tänk så lycklig man kan bli av såna små saker *ler*
Tror att alla hundar eg skulle träna som Bayye innan de får skador. Åttor är nyttiga.

Mitt Lilla Tryne

Mitt Lilla Tryne
Niilaz