Välkommen !!

till mina godingar Bayliez och Niilaz blogg!2 finska lapphundsgrabbar (far och son). Bor i Ljungbyholm. Här skriver vi lite då och då om vad som händer i vårat liv.

Lämna gärna ett avtryck i "Kommentarer" under respektive blogginlägg. Alltid kul att se att ni varit här hos oss!

tisdag 27 april 2010

Ja, vad händer?

Dagarna är fullspäckade och kvällarna likaså =)

Utställning
I måndags var Bayliez och Qiwi och jag på ringträning. Det var andra tillfället. Supertrevligt och bra träning för båda och mig (vi hjälps åt att vara domare).

Rehabben
Bayliez tränade sedan att gå i skogen. Man ska gå inte trava för att träna rätta musklerna på honom. Även har vi fått börja träna backträning - gå! På simningen i fredags fick han träna att gå i backe i vattnet och det gjorde han bra. Hon såg ingen förändring på honom så vi tränar vidare på egen hand och så ska vi vattenträna varannan vecka fram till sommaren. Skönt - bara att fortsätta så vi inte får ett bakslag.

Kavaletti har vi också tränat in och det går fint nu när han har lärt sig hur det fungerar, slog lite slint i början om matte ville att han skulle balansera på pinnarna eller gå emellan dem. Inte lätt alla gånger =).

Lydnadsträning
I tisdagskväll åkte vi till lydnadskursen, vi är lite hämmade pga hans rygg fortf, vågar inte släppa honom helt på övningarna. Men vi tränade rutan, som består av mängder med koner så han ska focusera på att gå in i rutan och inte leta kon. Lite ställande, läggande och framförgående för att göra lite nytt.

Foto
Har fotat massor - så snart kommer det härliga bilder på gänget! Lyckats få med alla tre på samma - Nöjd !

Uppvisning
Söndagen den 9 maj ska vi iväg och ha showuppvisning i Oskarshamn. Så till helgen får vi se till att köra ett genrep och damma av oss =)

3 kommentarer:

Ida&terrierna sa...

Händer ju massor ju, tiden går så himla fort! Så när blir nästa utställning? ;-)Kram

Cecilia sa...

Oj vad ni har mycket för er.....hur hinner du allt? Vad roligt med uppvisning igen, skulle gärna vilja se det.
Kram på er!

Lena & tussarna sa...

Här händer det saker :)
Skönt att Bayliez mår bättre i sin rygg!

Ha en trevlig valborg!

Mitt Lilla Tryne

Mitt Lilla Tryne
Niilaz