Välkommen !!

till mina godingar Bayliez och Niilaz blogg!2 finska lapphundsgrabbar (far och son). Bor i Ljungbyholm. Här skriver vi lite då och då om vad som händer i vårat liv.

Lämna gärna ett avtryck i "Kommentarer" under respektive blogginlägg. Alltid kul att se att ni varit här hos oss!

onsdag 3 mars 2010

QIWI är hemma igen

Qiwi sötnosen är hos oss igen!! Grabbarna och jag åkte och hämtade henne efter dagens jobbslut! Härligt att se henne igen. Växt har hon såklart. Märks tydligare när man varit ifrån henne så här. Minnesbilden är ju den av henne när jag lämnade henne hos Söra, och den stämde inte helt - för hon har ju utecklats, såklart. Trist fort det går - valptiden. Men nu ska vi njuta en tid igen!!!

Hon är helt fantastisk, lugn och go. Kände igen mig, satt/låg lugnt i bilen/mitt knä på vägen hem. Sedan pussade hon lite på grabbarna och steg med välbekanta steg in i huset, tog ett varv och sedan stack hon näsan i leksakslådan =)

3 kommentarer:

Cecilia sa...

Härligt att det fungera att hon bor på 2 ställen! Ja valptiden går tyvärr alldeles för snabbt :(

Cecilia sa...

Hade önskat att jag kunde köra vanligt personspår med mina Douglas hade nog haft motivationen men inte Bex. Viltspår får man ju inte köra hur som helst, svårt att hitta ställen här nere där det är ok annars är det ju kilarnas favorit.

Cathrine Jonsson sa...

Ja, vi har tur som har en mamma mer marker! Och så ska man ha tillstånd från Jordbruksverket att hantera blodet, men det är den lättaste delen =).

Mitt Lilla Tryne

Mitt Lilla Tryne
Niilaz