Välkommen !!

till mina godingar Bayliez och Niilaz blogg!2 finska lapphundsgrabbar (far och son). Bor i Ljungbyholm. Här skriver vi lite då och då om vad som händer i vårat liv.

Lämna gärna ett avtryck i "Kommentarer" under respektive blogginlägg. Alltid kul att se att ni varit här hos oss!

lördag 22 augusti 2009

Debut i veteranringen idag

Idag var Bayliez och jag på inoff utst i Alvesta. Kombinerat med trevligt sällskap. Vi debuterade i veteranklassen. En ny känsla, men rätt skön faktiskt, ung som när man körde valplivet - lite nytändning, kanske. Jag tyckte det kändes lugnt och fokuserat. Vi fick gå mot en juniortik om biret. Kändes lite knasigt - gammal mot ung. Inte lätt som ung, det vet man ju. Men men kul med BIRvet och BIR. Gruppfinalen gick direkt efter gruppens hundar vara bedömda, mkt bra!! så slipper alla vänta för att sedan kanske bli tackade direkt. Vi blev 4.a och det kändes ok, många hundar i gruppen för omväxlings skull så vi blev inte tackade iaf ;). En urstilig huskeyhane vann! Hur go som helst verkade han vara. I veteranfinalen var grabben taggad och vi sprang oss till en 2.a plats!!! Slagna av en stilig (hunden) bishon(uppfödare).

Man åker till Alvesta eftersom vi var några som kunde ha trevligt ihop, men priser det är det knappt. Vi kom hem med ett tuggben och en mindre reklamkylbag ;).

Vill även gratulera Bedlington terrier med matte för den fina premiären!

Kort kanske kommer, Elin?

1 kommentar:

Elin sa...

Jag glömmer ju alltid kolla din blogg! Tack för trevligt sällskap! :) Mamma tyckte du var helt fantastisk, och hade SÅÅÅÅÅ duktig hund! Du har ju fått en bild, upp med den på bloggen nu!! Kram

Mitt Lilla Tryne

Mitt Lilla Tryne
Niilaz