Välkommen !!

till mina godingar Bayliez och Niilaz blogg!2 finska lapphundsgrabbar (far och son). Bor i Ljungbyholm. Här skriver vi lite då och då om vad som händer i vårat liv.

Lämna gärna ett avtryck i "Kommentarer" under respektive blogginlägg. Alltid kul att se att ni varit här hos oss!

lördag 25 april 2009

Zick Zack

Dagen har tillbringats på kurs i Skäveryd med Lars Fält som föreläsare om inlärning. Fick lite nya tips för spårmotivation och det roliga är att det jag själv testat efter egna funderingar var några av hans förslag! En trevlig dag ute i solen med trevliga människor och hundar. Kul att få träffa Söra, Masse och Minna med deras vän Sofia. Lycka till med dina planer!

Det blev inte mycket fysisk aktivitet men mentalt att ta det lugnt och många att kika in + att vi har övat fotarbete - att inte stiga på huggorm!!!! Fy F**n vad jag skrek till när jag upptäckte den. I vägkanten, Niilaz hade precis gått förbi den (vit ljus med svarta zickzack) Som tur är var den fortf slö, för när jag skrek till (avskyr ormar) och backade så tog Lillis vägen över ormen igen - han hade inte märkt den, men hade koll på tassar så han steg inte på den och gick över ryggen och bakom huvudet. Vilken tur man kan ha så vi slapp tillbringa dagen på Djursjukhuset. Hade iaf kortison tabletter i bilen....

1 kommentar:

Cecilia sa...

Fy vad läskigt med ormar. Alltid kul och få ny insperation.

Mitt Lilla Tryne

Mitt Lilla Tryne
Niilaz