Välkommen !!

till mina godingar Bayliez och Niilaz blogg!2 finska lapphundsgrabbar (far och son). Bor i Ljungbyholm. Här skriver vi lite då och då om vad som händer i vårat liv.

Lämna gärna ett avtryck i "Kommentarer" under respektive blogginlägg. Alltid kul att se att ni varit här hos oss!

söndag 19 april 2009

Besök

Idag var vi och kollade lite nytt boende = helgsysselsättningen nu för tiden.... Men inte denna gången heller. Läget var bra, men....

Sen blev det lite sol och en go bok tills Söra kom. Då for vi till skogen och spårade. Duktiga Masse orkade jobba trots genomfört MH. Baye och Niilaz spårade också mycket bra. Niilaz fick spår med två återgångar åt varsitt håll och ett Z med bloduppehåll emellan. Gjorde ett mycket bra jobb. Superskoj. Jag har bytt mina tankar och tänker och peppar genom att tänka "Han kan och är jätteduktig" istf att "Han lyckas säkert inte idag heller". Så jag sänder rätt signaler till han! Enklaste sak i världen.

Baye fick ett spår med endast blod för variation och jobbade helt underbart. Jag blir så glad när de tycker det är så skoj och jobbar så fantastiskt. Och båda spåren var lagda på torrt underlag och grus och vägar och solen och vinden hade legat på hela dagen. Spår är så kul!!!

Nu är de kanske lite möra ett tag ;) ;)

1 kommentar:

Ida&terrierna sa...

Ja det där med rätta tankar och signaler är viktigare än man tror! Hoppas huset med stort H dyker upp snart! Kram

Mitt Lilla Tryne

Mitt Lilla Tryne
Niilaz