Välkommen !!

till mina godingar Bayliez och Niilaz blogg!2 finska lapphundsgrabbar (far och son). Bor i Ljungbyholm. Här skriver vi lite då och då om vad som händer i vårat liv.

Lämna gärna ett avtryck i "Kommentarer" under respektive blogginlägg. Alltid kul att se att ni varit här hos oss!

måndag 16 mars 2009

Idag är vi lite trötta

Helgen har fördrivits med spårande, vilket gick mycket bra för oss båda, pinnspår vad det som erbjöds ute på allmänhetens gräsmattor. Det gick fint, Baye på som vanligt, över asfaltsgångar och vinklar. Även Niilaz klarade vinklar fint, över jord och motivation frammåt i spåret! KUL.
Sen har vi haft besök - uppesittarkväll. John Blund han komma och knacka på fleera gånger, och ögonlocken blev tyngre och tyngre, innan matte upptäckte att dörren till sovalkoven var stängd... ååååh - Äntligen kunde vi gå och blunda de blå!!! Skönt att vakna till regnets ljud på taket och veta att matte inte kommer rusa upp för söndagspromenad utan det bara var att rulla över på andra sidan. ZZZZZ

Söndagen fördrev vi med att checka av nya marker medans matte och husse kollade "fina hus".

Så idag har vi snarkat i kör, under skrivbordet, till mattes knackande tanjentbord. Det är GOTT att vara HUND!!

3 kommentarer:

Marianne sa...

Vad skoj med annorlunda spår, typ asfalt och jord. Och så sover de så gott efter lite arbete.

Cathrine Jonsson sa...

Ja, det är lätt att man blir lite stel i spårläggandet, all annan träning ska varieras på alla vis! Men när variationen finns där så brukar spårglädjen infinna sig lite extra ;) Brukar även få lite tips av dina spår.

Mia sa...

Aha husse och matte spårar efter hus!? ;-)

Mitt Lilla Tryne

Mitt Lilla Tryne
Niilaz