Välkommen !!

till mina godingar Bayliez och Niilaz blogg!2 finska lapphundsgrabbar (far och son). Bor i Ljungbyholm. Här skriver vi lite då och då om vad som händer i vårat liv.

Lämna gärna ett avtryck i "Kommentarer" under respektive blogginlägg. Alltid kul att se att ni varit här hos oss!

lördag 30 maj 2009

Rakning

Jaha, nu har matte upptäckt att min tatuerig i örat är svårläst för all päls så hon tog sig friheten att RAKA. Snacka om att det surrade i skallpartiet när hon for fram med rakapparaten. Men belöning för hårt slit väntade. Smörjning med kylande och läkande salva för att motverka rödhet och ett grisöra. - ok deal. Så nu har vi även övat att "visa örat" på samma vis som jag lärt mig "visa tänderna". Att det måste visiteras så mycket hela tiden - men om det gör människofolket glada så okej för mig. Bara man hänger med i svängarna.


I går var det förskottsfirande av morsdag i Målatorp. Alltid lika trevligt att åka dig och bralla i trädgården. Matte säger att snart kommer vi ha det så bra hela tiden. Undrar???!!!


Våren är underbar men östkusten bjuder på svala vindar och strålande solsken men snart, om det håller i sig så är det dags att ta fram solbrillorna!!!


//Soldyrkarna

3 kommentarer:

Mia sa...

Hej hej min enda kära läsare av min blogg ;-)

Aha, så vovvarna skall få en egen trädgård? Vad underbart!
Kram kram!

Ida&terrierna sa...

Jag vet hur det är, här blir man rakad och ansad både här och där. Pinsamt och äckligt! /Albin

Bayliez sa...

Ja, jag ska kanske inte säga så mkt Albin - för det var ju "bara" ett öra ;-)

//Bayliez

Mitt Lilla Tryne

Mitt Lilla Tryne
Niilaz