Välkommen !!

till mina godingar Bayliez och Niilaz blogg!2 finska lapphundsgrabbar (far och son). Bor i Ljungbyholm. Här skriver vi lite då och då om vad som händer i vårat liv.

Lämna gärna ett avtryck i "Kommentarer" under respektive blogginlägg. Alltid kul att se att ni varit här hos oss!

onsdag 18 februari 2009

Back on Track

På föreläsningen i Läckeby pratade de om rehab och friskvård, hjälp och foder. Mycket intressant, förrutom fodret, Hill´s (det har inte impat ngt vidare på mig efter det att jag lärde mig vad det stod i innehållsförteckningen). Har tänkt en tid att börja simträna grabbarna för det sliter hårt på dem med all asfalt. De hade en Watermobilizer som man fick använda även som friskvård. 3000kr för 10 ggr. Men det finns även ett sim på Öland jag funderar på..... Där tror jag båda får simma ihop om det bara är träning.

Men produkterna Back on Track imponerade. Är sugen på nättäcket. www.backontrack.se
Bra inför och efter träning så de håller igång cirkulationen och inte stelnar till mm. Får erkänna att jag inte är en professor på att komma ihåg nervarvning och stretching alla gånger.... ;( Får åka till Läckeby och prova ut dem. Inte spec dyrt. ca 600 kr styck i grabbarnas storlek.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Kanske något att lägga på minnet och prova när vi tränar agility och behöver hålla värmen i musklerna. Hoppas allt är bra med er.

Kram

Elin sa...

Hm, låter precis som det som vi hade till hästarna?! För typ 10 år sen...de har väl utvecklat det även till hundar nu!

Anonym sa...

Oj, blev visst Theos blogg som avsändare... men du förstår väl att det är jag :)

Mitt Lilla Tryne

Mitt Lilla Tryne
Niilaz