Välkommen !!

till mina godingar Bayliez och Niilaz blogg!2 finska lapphundsgrabbar (far och son). Bor i Ljungbyholm. Här skriver vi lite då och då om vad som händer i vårat liv.

Lämna gärna ett avtryck i "Kommentarer" under respektive blogginlägg. Alltid kul att se att ni varit här hos oss!

måndag 1 november 2010

Spår

I helgen hann grabbarna och jag med att lägga varsitt pinnspår till dem på gräsytorna utanför huset. Bra spårträning på kort gräs, asfalt + mängder med dofter!

Niilaz impade stort och var på strååålande spårhumör. Jobbade super och koncentrerat =). Klarade sig förbi en harkling över att vi inte ska dofta luktstolpen vi gick förbi + ej mumsa löp... bra gjort! Sen kunde vi ta igen oss en stund på gräsmattan =)

Bayliez tyckte det var gott och fullt på tiden att vi gjorde ngt med nosen så han var också mycket koncentrerad och fann alla sina små träbitar.

Ikväll är det utställningsträning med gänget som jag håller i. Blir nog den sista för säsongen. Ev hyr vi någon timme i ridhus längre fram för att hålla det vid liv.

Till helgen är det Växjö - då får vi hålla tummarna för mig och Raffa!

Ha dé

9 kommentarer:

Anki och tjejerna sa...

Gud vad duktigt av grabbarna att kunna spåra på svårt underlag *tummen upp* Och mkt störande dofter runt om som dessutom är svåra att motstå. Ska hålla tummarna för dig och Raffa =O)

Susanne sa...

Vem är Raffa, vilken dag ställer ni???
Susanne, Isa å Adde

Cathrine sa...

Raffa är Basset A Normandtjejen (Qiwis kompis hos uppfödaren) Ställer på söndagen. Ställer ni? På lördagen eller?

Ska ev assistera Lena B på fredag.

Ragnhild B. sa...

Lykke til i Växjø!

Lena Persson sa...

Lycka till i Växjö,Du ställer inte Qiwi där? Hade varit kul att komma dit men tyvärr, så måste jag jobba någon helg ibland.Lena

Cathrine sa...

Lena, vi tänkte på om du var där och kikade. Eller tom ställde shiban/lapp. Men så är det, man måste ju jobba ibland =). Det var endast Raffa som visade framtassarna denna gången.

cecilia sa...

Hoppas det gick bra i Växjö. Ja det är inte många dagar i veckan man hinner träna när det är ljust så man får passa på när det är helg.

Cathrine sa...

Det gick fint i Växjö. Raffa blev 2ukk. Hon skötte sig superbt! Det gick även bra i Tibberingen och uppfödare och avelsklassen. Jätteroligt att visa andra raser!

Lena & tussarna sa...

Vad kul att det gick bra på utställningen!
Spåra är kul :)

Mitt Lilla Tryne

Mitt Lilla Tryne
Niilaz