Välkommen !!

till mina godingar Bayliez och Niilaz blogg!2 finska lapphundsgrabbar (far och son). Bor i Ljungbyholm. Här skriver vi lite då och då om vad som händer i vårat liv.

Lämna gärna ett avtryck i "Kommentarer" under respektive blogginlägg. Alltid kul att se att ni varit här hos oss!

fredag 1 oktober 2010

Träffat Qiwis pappa MorrisI dag tog vi ledig em från jobbet. Grabbarna Qiwi och jag åkte upp till Söra. Qiwi skulle "hem igen". Niilaz fick gå ett ca 24 h gammalt blodspår över ängar, skog, vattendrag, på och av viltstigar. Han var superduktig!!


Bayliez och Qiwi fick saklet och gottlet medans vi väntade. Övade även på backakonsten. Hon är duktig trots vi endast övat lite hemma och nu ny miljö. Smart tjeja.

Sen var det lite fotande av de ljuvliga 3 veckors papillonvalparna. Bilder finns snart på Vento Articos hemsida.Sofie med Morris kom förbi. Fin och underbart trevlig kille:Sen när vi skulle åka hem så hittade jag ej min mobil.... Lånade en telefon för att ringa och se om den fanns i bilen - Tyst... Jahop så Bayliez och jag gav oss ut i skogen och på ängarna med högt gräs. Klockan = mörkt. Vi letade. Bayliez jobbade uthålligt på och tillslut FANN den! Min underbara bästa grabb! Fint att träningen ger resultat i skarpt läge.

4 kommentarer:

Anki och tjejerna sa...

Börjar med att berömma stilen på sidan! Jätte snyggt :D
Söta goa valpar, men du borde varna innan *ler* Helt bedårande! Vilken tur att ni el rättare sagt Bayliez hittade mobilen!!!!Den grabben kan man lita på.

Marianne sa...

Vilken kille Bayliez är! Hoppas han fick bra belöning sen!

Cathrine sa...

Tackar tackar, kul att byta layout lite då och då!

Japp, han är outstanding, min grabb - och suuuperbelöningar blev det. Leendet på hans läppar när jag tjuter ut min glädje räckte en bra stund =)

Lena & tussarna sa...

Vilken kille du har!
Imponerande!
Ha en trevlig helg!

Mitt Lilla Tryne

Mitt Lilla Tryne
Niilaz