Välkommen !!

till mina godingar Bayliez och Niilaz blogg!2 finska lapphundsgrabbar (far och son). Bor i Ljungbyholm. Här skriver vi lite då och då om vad som händer i vårat liv.

Lämna gärna ett avtryck i "Kommentarer" under respektive blogginlägg. Alltid kul att se att ni varit här hos oss!

fredag 5 juni 2009

Inte många knop gjorda denna veckan...

Vi har visst sk "Vilovecka". Vet inte vad det ska vara bra för men tydligen är det synonym för att matte har mycket att styra med just nu!

Baye har varit lite down senaste veckorna (månaden), håller koll på honom - tror alltid det ska vara fästingsjukdom när de blir förändrade. Arbetsnarkomanen har inte lust att jobba.... Funderar på att boka en genomgång av äldre hunden hos Satu på Öland och allmänt se hur gubben mår. Det m¨åste väl gå?!?

Har hittat lite kläder till midsommar, det ska vara 70-tals tema! Var ju knappt född då! Men vissa andra var visst det. Har byxor, tunika, solglas. Bara smycken kvar. Undra vad? Kanske ett band i pannan skulle sitta fint! Och så lär det väl vara strålande solsken den dagen så kommer jag inte se klok ut resten av sommaren. HIHI!

7 kommentarer:

Cecilia sa...

Känner igen det där med oron för fästingsjukdomar, Bex har också varit väldigt slö nu några veckor. Har också funderat på att ta ett blodprov på honom igen för att kolla så han inte fått något skit igen. Men han har fällt jätte mycket nu också så det kanske kan vara det också, precis som hästar reagerar på pälsbyte.

Cathrine Jonsson sa...

Ja det är inte skoj om de ska vara sjuka för om de inte har sår som man kan se så är det inte säkert de visar ngt förrän de har riktigt ont.... Pälsfällning frästar säkert - men här är det inte det.

Ida&terrierna sa...

Jag var ju absolut inte med på 70-talet så jag kan inte svara på det. Men jag känner många gamlingar ;-) Men jag tror alla rökte på och låg med alla men det kan du ju inte göra!! :-O KRAM

Cathrine Jonsson sa...

;-O

Nej, det lär inte bli så populärt det inte!!!

Jens Isaksson sa...

"Men jag tror alla rökte på och låg med alla"
Kära nån, vilken fest ni är tvingade att ha! Enjoy!!!
Själv föddes jag 1970 prick och mitt minne är glasögon stora som tefat och mycket bajsbrunt och orange, gärna kombinerat ;) och batikmönster eller så kör du min mammastilen med plisserade kjolar och stickad väst i något äckligt syntet material med pärlor runt halsen eller en sjal.
Ulrika

Cathrine Jonsson sa...

Gott!!! - Glasögon som tefat har jag fått fatt i och det kanske kan räcka. Täckte försöka hitta ett peace halsband eller stora pärlor...

Marianne sa...

Jag känner för Lasso som du gör för Baye. Han är inte sig lik, håglös, vill busa men orkar bara en stund sen så står han och skäller. Ha en kul 70-tals fest. Men som någon skrev, det är att röka hasch och ha sex med alla som gäller.....

Mitt Lilla Tryne

Mitt Lilla Tryne
Niilaz