Välkommen !!

till mina godingar Bayliez och Niilaz blogg!2 finska lapphundsgrabbar (far och son). Bor i Ljungbyholm. Här skriver vi lite då och då om vad som händer i vårat liv.

Lämna gärna ett avtryck i "Kommentarer" under respektive blogginlägg. Alltid kul att se att ni varit här hos oss!

söndag 12 december 2010

Töat och snöat igen

Ja, väder. Det känns som om det är fästingarna som beställt det -  i år igen! De myser och gottar sig under snön som skyddar, så de kan angripa oss till våren igen - de RACKARNA!

I går blev det varsitt långt spår på is och asfalt varvat med hård snö. Många vinklar. De var jätteduktiga och såg lite malliga ut när de tog sig i mål och fick den eftertraktade belöningen! Tröttade dem ngt, de verkar ha haft en lite tråkig vecka =(

 Idag blev det lydnadsträning med Baye, körde 1,an och 2,an. Andreas fick filma för minne/kanske material ifall jag någon gång i livet startar kurs.....!
Även pulka dragning, var för sig och ihopa + utställning inkl hur juniorhandling visar. Har ju haft glädjen att träna Vilma och Isa (de vann i tvååker) och ska tävla i Stockholm nästa helg! Alla tummar och tår hålls blåa!

3 kommentarer:

Lena & tussarna sa...

Usch ja dessa hemska fästingar, jag tror dom trivs i alla vinterväder för när våren kommer är dom fler än någonsin :(

Jag skulle behöva en uns av din träningsenergi till mina tussar ;)

Ha en bra vecka!

Cathrine sa...

Energin finns kanske egentligen inte, skulle tex vilja tävla mer men det blir liksom inte av....

Men måste engagera mig i dem annars blir de "galna". "gamlingen" vill inte alls kännas vid att han är 9år utan vill ofta hitta på ngt =) Härligt!

Anki och tjejerna sa...

Vad kul ni har! Ser fram emot en förhandstitt på träningen ;) Vill inte vänta tills du ev startar en kurs, så det så =O)

Mitt Lilla Tryne

Mitt Lilla Tryne
Niilaz