Välkommen !!

till mina godingar Bayliez och Niilaz blogg!2 finska lapphundsgrabbar (far och son). Bor i Ljungbyholm. Här skriver vi lite då och då om vad som händer i vårat liv.

Lämna gärna ett avtryck i "Kommentarer" under respektive blogginlägg. Alltid kul att se att ni varit här hos oss!

måndag 25 januari 2010

Dagens äventyr

Qiwi har tillbringat dagen hos mamma! En mycket trevlig dag har de haft båda två och mamma har fått en dos med valpgos!!! Såklart så kom även mormor förbi för att kolla in mystjejen.

Qiwi och jag har börjat utställningsträningen - dvs att visa tänder och att stanna och hålla fokus på mattes hand+finger. Fungerar fantastiskt bra alla redan. Hon snappar supersnabbt! ( men det ska de göra i denna åldern =) ). Så nu kan jag röra på handen åt olika håll samt röra mig lite, upp och ner + runt henne, och hon står kvar.

Vedträningen med grabbarna går fint, så till helgen när det är ljust igen när man är ledig så hoppas jag kunna få till lite foton så vi kan visa att vi kan och inte bara skriver så *=)*

3 kommentarer:

Cecilia sa...

Ja visst är den åldern underbar när dom bara suger åt sig allt man lär dom. Det gäller att passa på för den åldern försvinner ju tyvärr och sen kommer tonåren :)och vad allt det innebär. När tonårstiden är över så kommer en andra dos..... ja och där är jag nu med lilleman,vad skyller man på nu.....
Man erkänner att alla hästar inte är hemma eller man säger och hoppas att han mognar sent?:)

Hur är Niilaz nu? han pratade rätt mycket innan också.
Kram

Marianne sa...

oj, oj det var den sötaste lilla valpis jag sätt, bedårande. Lycka till med henne!

Anonym sa...

Ser framemot lite bilder el film i helgen =O)

/Anki, Rut & Kanel

Mitt Lilla Tryne

Mitt Lilla Tryne
Niilaz