Välkommen !!

till mina godingar Bayliez och Niilaz blogg!2 finska lapphundsgrabbar (far och son). Bor i Ljungbyholm. Här skriver vi lite då och då om vad som händer i vårat liv.

Lämna gärna ett avtryck i "Kommentarer" under respektive blogginlägg. Alltid kul att se att ni varit här hos oss!

måndag 27 juli 2009

Sommar och semester

Ja - semester och hus. Det tar på krafterna det. Inte sina vanliga slappetimmar på jobbet inte utan folk i mängder som hälsar på när som och matte och husse som styr. Bygga bord är det senaste projektet! Tyvärr inget i "lägga hakan på" höjd.... ;-(

I veckan skulle vi utforska lite på innan frukost promenaden. 2 nyfikna lapphundar och en nyfiken matte slutade med närmare 2 timmars promenad och slutade med att vi kom tillbaka på samma ställe igen. Matte hade telefonen med så hon kunde ringa husse efter skjuts - om vi bara hade vetat vart han kunde hämta oss ;-) Men det gick fint och nu har vi en runda där vi inte behöver vända. Alltid ngt.

Bayliez är anmäld till lite utställningar - var ett tag sedan sist men nu när han blir veteran så kan det vara skoj att göra come back!!!

4 kommentarer:

Cecilia sa...

Ja visst är där och göra när man skaffat sig ett hus. Men samtidigt är det roligt. Vilka utställningar träffas vi på då?? Ska ni till södras ras special?
Kram

Ida&terrierna sa...

Jag ska komma ihåg att anmäla, ska ni inte ta er en utflykt och supporta oss i Ronneby ;-)Kram

Cathrine Jonsson sa...

Det hade varit skoj att komma ner på specialen, men redan dubbelbokade för att hinna med lång resa....

Kanske det blir en supporttripp till Ronneby, lördag eller söndag?

Susanne och Isa sa...

Hejarklacken kommer till Böda!

/Susanne och Isa

Mitt Lilla Tryne

Mitt Lilla Tryne
Niilaz